Over StadsKracht

Over StadsKracht

StadsKracht, opgericht door Stefan van Aarle, is het resultaat van een langgekoesterde wens om zijn passie voor retail en centrumgebieden uit te oefenen in een eigen onderneming: “Als kind van een ondernemersfamilie ben ik opgegroeid in Tilburg. Na het behalen van een Mastertitel in Leisure Studies/Vrijetijdswetenschappen heb ik jarenlang met veel plezier gewerkt bij BRO Adviseurs. In heel Nederland en België heb ik overheden/retailers en centrummanagementorganisaties geadviseerd om centra beter te laten functioneren. Na ruim zes jaar heb ik de daad bij het woord gevoegd en StadsKracht opgericht om mij nog meer te kunnen specialiseren in de enerverende wereld van binnensteden”.

Een binnenstad vormt een complex organisme waar op strategisch en operationeel niveau dagelijks uitdagingen liggen. In de samenwerking van alle stakeholders die ‘leven’ in een binnenstad ligt mijn uitdaging. Ik adviseer overheden, retailers, vastgoedeigenaren en intermediairs. Daarnaast ben ik ook op locatie inzetbaar als kwartiermaker/ kartrekker voor binnensteden.

Hiernaast ben ik bestuurslid van het Platform Binnenstadsmanagement. Meer informatie over het Platform Binnenstadsmanagement is te vinden op www.binnenstadsmanagement.org.

Opdrachtgevers omschrijven mij als een gedreven en betrokken adviseur. Kernkwaliteiten zijn: proactief, accuraat, pragmatisch, kwaliteitsgericht en communicatief vaardig. Grote passie is het spreken/presenteren voor kleine en grote groepen. Niets is onmogelijk.
 
 

Stefan van Aarle, eigenaar StadsKracht

StadsKracht adviseert en begeleidt overheden, marktpartijen en intermediairs op de thema's (binnen-)stedelijke ontwikkeling, retail, centrummanagement en ondernemersfondsen.

Stadskracht