Aanpak

Aanpak

StadsKracht staat voor passie voor de (binnen)stad en daadkrachtig handelen. De laatste acht jaar heb ik me vanuit verschillende rollen ontwikkeld tot een onderscheidende adviseur in de markt. Het onderscheid komt tot uiting in mijn kennis van theorie/beleid en praktijkgerichte ervaring. Ik schakel eenvoudig met ondernemers maar minstens zo soepel met bestuurders. Alles begint met inleven in de vraag van de opdrachtgever en het gewenste resultaat. Realiteitszin staat daarbij voorop. Niemand heeft iets aan luchtkastelen.

Ik ben een pragmaticus. In mijn werkzaamheden ben ik voortdurend bezig met de meest efficiënte manier naar het einddoel. Dat vertaalt zich in een ‘hands on’-mentaliteit.

Niemand heeft alle kennis in huis. Ik werk daarom met regelmaat samen met andere bureau om de opdrachtgever zo compleet mogelijk te adviseren.

Hands-on

Aan binnenstad gerelateerde problemen pak ik op!

Pragmaticus

Gebaseerd op ervaring werk ik aan realistische haalbare oplossingen

Resultaatgericht

Ik werk voor een resultaat naar tevredenheid voor alle betrokkenen

StadsKracht adviseert en begeleidt overheden, marktpartijen en intermediairs op de thema's (binnen-)stedelijke ontwikkeling, retail, centrummanagement en ondernemersfondsen.

Stadskracht